Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbrahim Gökgöz’e olimpik sporcu unvanı verildi

SPOR 15.02.2024 - 19:59, Güncelleme: 15.02.2024 - 20:06
 

İbrahim Gökgöz’e olimpik sporcu unvanı verildi

Nevşehir’de ilk kez bir atletizm sporcusuna olimpik sporcu unvanı verildi.
  Nevşehir atletizm de bir kez daha sporseverlerin yüzünü güldürdü. Nevşehir atletizm takım sporcusu olan İbrahim Gökgöz’e olimpik sporcu unvanı verildi. 2007 doğumlu olan İbrahim Gökgöz Nevşehir’de 5 yıldır atletizm sporu yapmaktayken 2023 yılında gençlik olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil ederek Avrupa yıldızlar barajını geçmişti. Nevşehirli olimpik sporcu İbrahim Gökgöz 21 Temmuz 2024 tarihinde Slovakya’da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Atletizm şampiyonasında da Türkiye’yi temsil edecek.
Nevşehir’de ilk kez bir atletizm sporcusuna olimpik sporcu unvanı verildi.

 

Nevşehir atletizm de bir kez daha sporseverlerin yüzünü güldürdü. Nevşehir atletizm takım sporcusu olan İbrahim Gökgöz’e olimpik sporcu unvanı verildi. 2007 doğumlu olan İbrahim Gökgöz Nevşehir’de 5 yıldır atletizm sporu yapmaktayken 2023 yılında gençlik olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil ederek Avrupa yıldızlar barajını geçmişti.

Nevşehirli olimpik sporcu İbrahim Gökgöz 21 Temmuz 2024 tarihinde Slovakya’da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Atletizm şampiyonasında da Türkiye’yi temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.