Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbaş, “Avanos’un geleceği için hazırız”

SİYASET 09.03.2024 - 21:41, Güncelleme: 09.03.2024 - 21:41
 

İbaş, “Avanos’un geleceği için hazırız”

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, dinamik ve çalışkan kadromuzla Avanos’umuza bir 5 yıl daha hizmet etmeye hazırız dedi.
  Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken akşamları ise ev ziyaretlerinde bulunarak partisi ve kendisi için destek istiyor. Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş yaptığı açıklamada, “Bizler Avanos’un geleceği için hazırız. Dinamik ve çalışkan kadromuzla Avanos’umuza bir 5 yıl daha hizmet etmeye hazırız. Bizler bugüne kadar nasıl ki gecemizi gündüzümüze katarak Avanos’umuz için çalışmışsak bundan sonra da aynı aşk ve heyecan ile çalışacağımızdan kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Biz Avanos’ta bugüne kadar yaptıklarımız ile bundan sonra yapacaklarımız ile Avanos’umuzun geleceği için çalışıyoruz” dedi.
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, dinamik ve çalışkan kadromuzla Avanos’umuza bir 5 yıl daha hizmet etmeye hazırız dedi.

 

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken akşamları ise ev ziyaretlerinde bulunarak partisi ve kendisi için destek istiyor.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş yaptığı açıklamada, “Bizler Avanos’un geleceği için hazırız. Dinamik ve çalışkan kadromuzla Avanos’umuza bir 5 yıl daha hizmet etmeye hazırız. Bizler bugüne kadar nasıl ki gecemizi gündüzümüze katarak Avanos’umuz için çalışmışsak bundan sonra da aynı aşk ve heyecan ile çalışacağımızdan kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Biz Avanos’ta bugüne kadar yaptıklarımız ile bundan sonra yapacaklarımız ile Avanos’umuzun geleceği için çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.