Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Gazi Stadyumunda takımına sahip çık

SPOR 31.08.2019 - 15:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Haydi Nevşehir Gazi Stadyumunda takımına sahip çık

TFF 3.Lig 3.grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasında Diyarbekirspor’u Gazi Stadyumunda konuk edecek.
  TFF 3.Lig 3.grupta mücadele edecek olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbekirspor’u konuk edecek.  Yarın saat 16.30’da oynanacak karşılaşma öncesinde ise Nevşehir Belediyespor kulüp başkanı Esat Özaltın ve beraberindekiler siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bu önemli maça davette bulunurken Meterisliler Taraftar grubu da Gazi Stadyumunda ki maç öncesinde hazırlıklarını tamamladı.   Nevşehir’de Haberin Merkezi Lalehaber internet gazetesi olarak yarın Gazi Stadyumunda 16.30’da başlayacak olan karşılaşmaya tüm Nevşehir halkını takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.
TFF 3.Lig 3.grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasında Diyarbekirspor’u Gazi Stadyumunda konuk edecek.

 

TFF 3.Lig 3.grupta mücadele edecek olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbekirspor’u konuk edecek.  Yarın saat 16.30’da oynanacak karşılaşma öncesinde ise Nevşehir Belediyespor kulüp başkanı Esat Özaltın ve beraberindekiler siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bu önemli maça davette bulunurken Meterisliler Taraftar grubu da Gazi Stadyumunda ki maç öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi Lalehaber internet gazetesi olarak yarın Gazi Stadyumunda 16.30’da başlayacak olan karşılaşmaya tüm Nevşehir halkını takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.