Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halk oyunları müsabakaları tamamlandı

SPOR 31.03.2023 - 11:50, Güncelleme: 31.03.2023 - 11:50
 

Halk oyunları müsabakaları tamamlandı

NEVŞEHİR(MHA) 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Halk Oyunları Minikler, Yıldızlar ve Gençler A müsabakaları, Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlandı.
  Dereceye giren okul öğrencilerine kupa ve madalyaları törenle verildi.   Kupa törenine Nevşehir Gençlik ve Spor il müdürü Muhsin Özdemir, Şehit Muhammet Can Bicici Halk eğitimi müdürü Fedakâr Koçak da katıldı.   Koçak yarışmaya katılan Halk eğitimin usta öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  İzleyenlere de folklor ziyafetinin sunulduğu yarışmalarda alınan sonuçlar şu şekilde  Minikler  1-) Mehmet Dinler İlkokulu  2-) 75. Yıl İlkokulu  Yıldızlar  1-) 23 Nisan Ortaokulu  2-) Nevşehir Cumhuriyet Ortaokulu  3-) 75. Yıl Ortaokulu  4-) Gazi Osman Paşa Ortaokulu  Gençler  1-) Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi  Minikler Düzenlemeli  1-) 75. Yıl İlkokulu     
NEVŞEHİR(MHA) 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Halk Oyunları Minikler, Yıldızlar ve Gençler A müsabakaları, Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlandı.

 

Dereceye giren okul öğrencilerine kupa ve madalyaları törenle verildi.  

Kupa törenine Nevşehir Gençlik ve Spor il müdürü Muhsin Özdemir, Şehit Muhammet Can Bicici Halk eğitimi müdürü Fedakâr Koçak da katıldı.  

Koçak yarışmaya katılan Halk eğitimin usta öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

İzleyenlere de folklor ziyafetinin sunulduğu yarışmalarda alınan sonuçlar şu şekilde 

Minikler 

1-) Mehmet Dinler İlkokulu 

2-) 75. Yıl İlkokulu 

Yıldızlar 

1-) 23 Nisan Ortaokulu 

2-) Nevşehir Cumhuriyet Ortaokulu 

3-) 75. Yıl Ortaokulu 

4-) Gazi Osman Paşa Ortaokulu 

Gençler 

1-) Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi 

Minikler Düzenlemeli 

1-) 75. Yıl İlkokulu 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.