Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hacıbektaş'ta Cemevi Külliyesi temel atma töreni düzenlendi

GÜNCEL 02.09.2023 - 16:18, Güncelleme: 02.09.2023 - 16:18
 

Hacıbektaş'ta Cemevi Külliyesi temel atma töreni düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bağışladığı arsaya yapılacak olan Alevi Kültürü ve Cemevi Külliyesinin temel atma töreni yapıldı.
  Alevi Kültürü ve Cemevi Külliyesi'nin temel atma törenine,  MHP Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Filiz Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur,  Horasan Erenleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, MHP Nevşehir  İl Başkanı Adnan Doğu, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, STK Temsilcileri, vatandaşlar katılım sağladı.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi Bala Mahallesi Dedebağ mevkiinde bulunan 5 bin 788 metrekarelik arsada Horasan Erenleri  Dernekleri Federasyonu’na hibe etti. Horasan Erenleri Cemevi adıyla Horasan mimarisiyle inşa edilecek eserin 4 kapı girişi, her kapının 10’ar makamı olacak. 12 imamı temsilen de 12 köşeden teslim taşı figürü yer alacak. Bu eser 1 yıl içerisinde tamamlanacak.  
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bağışladığı arsaya yapılacak olan Alevi Kültürü ve Cemevi Külliyesinin temel atma töreni yapıldı.

 

Alevi Kültürü ve Cemevi Külliyesi'nin temel atma törenine,  MHP Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Filiz Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur,  Horasan Erenleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, MHP Nevşehir  İl Başkanı Adnan Doğu, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, STK Temsilcileri, vatandaşlar katılım sağladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi Bala Mahallesi Dedebağ mevkiinde bulunan 5 bin 788 metrekarelik arsada Horasan Erenleri  Dernekleri Federasyonu’na hibe etti.

Horasan Erenleri Cemevi adıyla Horasan mimarisiyle inşa edilecek eserin 4 kapı girişi, her kapının 10’ar makamı olacak. 12 imamı temsilen de 12 köşeden teslim taşı figürü yer alacak. Bu eser 1 yıl içerisinde tamamlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.