Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hacıbektaş ilçesine TOKİ 100 konut yapacak

İLÇELER 13.10.2022 - 16:52, Güncelleme: 13.10.2022 - 16:52
 

Hacıbektaş ilçesine TOKİ 100 konut yapacak

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, sosyal konut projesi kapsamında Hacıbektaş ilçesine de TOKİ tarafından 100 konut yapılacağı müjdesini verdi.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok yoğun uğraşları ve görüşmeleri sonrasında TOKİ tarafından başlatılan sosyal konut projesi kapsamında Hacıbektaş ilçesine de 100 konut yapılacağını açıkladı. Altıok,  “Hacıbektaş Belediyesi olarak yoğun uğraşlarımız ve görüşmelerimiz sonucunda TOKİ tarafından başlatılan sosyal konut projesine Hacıbektaş ilçesi olarak 100 konut ekletmenin mutluğunu yaşıyoruz. Bugünden itibaren şartları tutan tüm hemşerilerimiz başvuru yapabilirler. Başta emeği geçen sevgili hemşerimiz TOKİ Daire Başkanı Ayşe Sümen olmak üzere herkese, şahsım, Hacıbektaş Belediyesi ve Hacıbektaş halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, sosyal konut projesi kapsamında Hacıbektaş ilçesine de TOKİ tarafından 100 konut yapılacağı müjdesini verdi.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok yoğun uğraşları ve görüşmeleri sonrasında TOKİ tarafından başlatılan sosyal konut projesi kapsamında Hacıbektaş ilçesine de 100 konut yapılacağını açıkladı. Altıok,  “ Hacıbektaş Belediyesi olarak yoğun uğraşlarımız ve görüşmelerimiz sonucunda TOKİ tarafından başlatılan sosyal konut projesine Hacıbektaş ilçesi olarak 100 konut ekletmenin mutluğunu yaşıyoruz. Bugünden itibaren şartları tutan tüm hemşerilerimiz başvuru yapabilirler. Başta emeği geçen sevgili hemşerimiz TOKİ Daire Başkanı Ayşe Sümen olmak üzere herkese, şahsım, Hacıbektaş Belediyesi ve Hacıbektaş halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.