Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Gençlik Merkezi ihale aşamasına geldi

İLÇELER 19.04.2022 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Gençlik Merkezi ihale aşamasına geldi

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, gençlik merkezi için hafriyat çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, en kısa sürede ihalenin de yapılacağını duyurdu.
    NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, gençlik merkezi için hafriyat çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, en kısa sürede ihalenin de yapılacağını duyurdu.     Altıok, "Hacıbektaş’ımıza kazandıracağımız gençlik merkezi alanımızın yıkım ve hafriyat temizleme işlemini tamamlamış bulunuyoruz. Yıkım aşamasında tüm ekip ve personelleriyle çalışma yapan İl Özel İdaresine çok teşekkür ediyoruz. Sıra İhale aşamasında. En kısa sürede tamamlandıktan sonra güzel bir tesisi Hacıbektaş’ımıza kazandıracağız. Emeği geçen Bakanlığımıza, Valiliğimize, Kaymakamlığımıza ve İl-ilçe Müdürlüklerimize Hacıbektaş halkı ve Hacıbektaş Belediyesi adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, gençlik merkezi için hafriyat çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, en kısa sürede ihalenin de yapılacağını duyurdu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, gençlik merkezi için hafriyat çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, en kısa sürede ihalenin de yapılacağını duyurdu.  

 

Altıok, "Hacıbektaş’ımıza kazandıracağımız gençlik merkezi alanımızın yıkım ve hafriyat temizleme işlemini tamamlamış bulunuyoruz. Yıkım aşamasında tüm ekip ve personelleriyle çalışma yapan İl Özel İdaresine çok teşekkür ediyoruz. Sıra İhale aşamasında. En kısa sürede tamamlandıktan sonra güzel bir tesisi Hacıbektaş’ımıza kazandıracağız. Emeği geçen Bakanlığımıza, Valiliğimize, Kaymakamlığımıza ve İl-ilçe Müdürlüklerimize Hacıbektaş halkı ve Hacıbektaş Belediyesi adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.