Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediyesi, Kadınlar Günü programı düzenliyor

İLÇELER 01.03.2024 - 17:42, Güncelleme: 01.03.2024 - 17:42
 

Hacıbektaş Belediyesi, Kadınlar Günü programı düzenliyor

Hacıbektaş Belediyesi tarafından 10 Mart Pazar günü Kadınlar Günü programı kapsamında konser düzenliyor.
  Hacıbektaş Belediyesi tarafından 10 Mart Pazar günü Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde Kadınlar Günü’ne özel program düzenleniyor. Hacıbektaş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan programda Ender Balkır ve Serpil Sarı sahne alacakken Hacıbektaş Belediyesi Semah topluluğu semah sergileyecek. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “Hacıbektaş Belediyesi olarak Kadınlar Günü dolayısıyla 10 Mart Pazar günü Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde yüreğinde Hacıbektaş sevgisi taşıyan tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.  
Hacıbektaş Belediyesi tarafından 10 Mart Pazar günü Kadınlar Günü programı kapsamında konser düzenliyor.

 

Hacıbektaş Belediyesi tarafından 10 Mart Pazar günü Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde Kadınlar Günü’ne özel program düzenleniyor. Hacıbektaş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan programda Ender Balkır ve Serpil Sarı sahne alacakken Hacıbektaş Belediyesi Semah topluluğu semah sergileyecek. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “ Hacıbektaş Belediyesi olarak Kadınlar Günü dolayısıyla 10 Mart Pazar günü Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde yüreğinde Hacıbektaş sevgisi taşıyan tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.