Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok, aday adaylık başvurusunu yaptı

SİYASET 29.11.2023 - 13:44, Güncelleme: 29.11.2023 - 13:44
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok, aday adaylık başvurusunu yaptı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’den Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.
  Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’den Belediye Başkan aday adaylık resmi başvurusunu partisinin Hacıbektaş İlçe Başkanlığı’na yaptı. 2019 seçimlerinde Hacıbektaş Belediye Başkanı olarak seçilen Arif Yoldaş Altıok görece geldiği ilk günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalar ile taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanırken yeni dönemde de Hacıbektaş’a altın çağını yaşatmak için Belediye Başkan adaylığı başvurusunu yaptı. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “2019 yılında Hacıbektaş’ımıza hizmet etmek aşkıyla çıktığımız yolda,2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu, gönül Dostlarımla Baba ocağımız CHP Hacıbektaş İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Gerek Belediye Başkanlığı döneminde gerekse Aday Adaylığı döneminde benimle birlikte yol yürüyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Hacıbektaş’ımıza hizmet etmek adına bundan sonra da 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğimin sözünü veriyorum. Hacıbektaş’ımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’den Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’den Belediye Başkan aday adaylık resmi başvurusunu partisinin Hacıbektaş İlçe Başkanlığı’na yaptı. 2019 seçimlerinde Hacıbektaş Belediye Başkanı olarak seçilen Arif Yoldaş Altıok görece geldiği ilk günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalar ile taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanırken yeni dönemde de Hacıbektaş’a altın çağını yaşatmak için Belediye Başkan adaylığı başvurusunu yaptı.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “2019 yılında Hacıbektaş’ımıza hizmet etmek aşkıyla çıktığımız yolda,2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu, gönül Dostlarımla Baba ocağımız CHP Hacıbektaş İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Gerek Belediye Başkanlığı döneminde gerekse Aday Adaylığı döneminde benimle birlikte yol yürüyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Hacıbektaş’ımıza hizmet etmek adına bundan sonra da 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğimin sözünü veriyorum. Hacıbektaş’ımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.