Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim istifa mı edecek?

SİYASET 09.05.2024 - 12:22, Güncelleme: 09.05.2024 - 12:22
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim istifa mı edecek?

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Hacıbektaş’ta Bağımsız Belediye Başkanı seçilen Ali Kaim’in Mayıs ayı itibarıyla belediye başkanlığı görevini sürekli vekaleten bırakması akıllara Ali Kaim istifa mı edecek sorusunu getiriyor.
  31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Hacıbektaş’tan Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak seçimi kazanan Ali Kaim görevine başlamasıyla Hacıbektaş Belediyesi’nde neler oluyor dedirtti. Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim ilk olarak 1 Mayıs tarihi itibarıyla 5 gün boyunca Belediye Başkan vekilliğini Belediye Meclis üyesi Leyla Kındıç’a verdi. Ali Kaim daha sonra ise 6 Mayıs günü itibarıyla yeniden 15 gün boyunca başkan vekilliğini Leyla Kındıç’a verdi. Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’in son günlerde sürekli belediyeye gelmemek için sürekli başkan vekilliğini meclis üyesi Leyla Kındıç’a vermesi sonrasında hiçbir açıklamada bulunmaması Hacıbektaş halkının da kafalarını karıştırdı. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ilçe halkı Ali Kaim’e tepkilere gösterirken Kaim’in istifa etmeye hazırlandığı da dilden dile dolaşmaya başladı. Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim ilçe halkının tepkilerinin ardından herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise kamuoyunca merak ediliyor.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Hacıbektaş’ta Bağımsız Belediye Başkanı seçilen Ali Kaim’in Mayıs ayı itibarıyla belediye başkanlığı görevini sürekli vekaleten bırakması akıllara Ali Kaim istifa mı edecek sorusunu getiriyor.

 

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Hacıbektaş’tan Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak seçimi kazanan Ali Kaim görevine başlamasıyla Hacıbektaş Belediyesi’nde neler oluyor dedirtti.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim ilk olarak 1 Mayıs tarihi itibarıyla 5 gün boyunca Belediye Başkan vekilliğini Belediye Meclis üyesi Leyla Kındıç’a verdi. Ali Kaim daha sonra ise 6 Mayıs günü itibarıyla yeniden 15 gün boyunca başkan vekilliğini Leyla Kındıç’a verdi.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’in son günlerde sürekli belediyeye gelmemek için sürekli başkan vekilliğini meclis üyesi Leyla Kındıç’a vermesi sonrasında hiçbir açıklamada bulunmaması Hacıbektaş halkının da kafalarını karıştırdı.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ilçe halkı Ali Kaim’e tepkilere gösterirken Kaim’in istifa etmeye hazırlandığı da dilden dile dolaşmaya başladı.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim ilçe halkının tepkilerinin ardından herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise kamuoyunca merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.