Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hac seminerleri tamamlandı

GÜNCEL 25.05.2023 - 09:00, Güncelleme: 25.05.2023 - 09:03
 

Hac seminerleri tamamlandı

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından 2023 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve seyahat acenteleri ile hacca gidecek bütün hacı adayları kapsayacak şekilde “hac hazırlık seminerleri” düzenlendi.
  23-24 Mayıs tarihlerinde Kapadokya Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerlerde, 400 hacı adayı kutsal yolculuklarına hazırlanmak üzere hac ibadeti konusunda bilgilendirildi. Kurra hafız Fatih Ateş'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın açılış ve İl Müftüsü Kâzım Güzel'in hacı adaylarına yönelik selamlama konuşması ile devam etti. Programa konuk olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Ömer Erden, 2023 hac organizasyonu ve başkanlığın hac çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi. İki gün süren ve yoğun katılımın gözlemlendiği seminerlerde İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak ve Selami Kurt, Şube Müdürleri Bünyamin Aksöz ve Ömer Yılmaz, İl Murakıbı Yusuf Karaaslan ve İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Sıla Serin sunumlarıyla katkı sağladılar.    
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından 2023 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve seyahat acenteleri ile hacca gidecek bütün hacı adayları kapsayacak şekilde “hac hazırlık seminerleri” düzenlendi.

 

23-24 Mayıs tarihlerinde Kapadokya Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerlerde, 400 hacı adayı kutsal yolculuklarına hazırlanmak üzere hac ibadeti konusunda bilgilendirildi.

Kurra hafız Fatih Ateş'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın açılış ve İl Müftüsü Kâzım Güzel'in hacı adaylarına yönelik selamlama konuşması ile devam etti.

Programa konuk olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Ömer Erden, 2023 hac organizasyonu ve başkanlığın hac çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi.

İki gün süren ve yoğun katılımın gözlemlendiği seminerlerde İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak ve Selami Kurt, Şube Müdürleri Bünyamin Aksöz ve Ömer Yılmaz, İl Murakıbı Yusuf Karaaslan ve İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Sıla Serin sunumlarıyla katkı sağladılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.