Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ziraat Odası Başkanı Kaya, ‘Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim’

NEVŞEHİR 10.04.2021 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ziraat Odası Başkanı Kaya, ‘Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim’

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.     Başkan Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla bölgede bulunan Patates üreticisinin elinde kalan Patateslerin alınmaya başlanmasından ve çiftçinin çok büyük bir sıkıntıdan kurtarılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederken, "Birkaç aydır patates üreticisi çiftçimizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreci yakından takip ediyoruz. Elinde kalan ürününü satamayan çiftçinin bu nedenle zor günler yaşadığını bizzat yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bölgedeki çiftçilerimizin elinde kalan ürünün TMO aracılığıyla alınmaya başlanmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Pandemi süreci ülkemizde yaşayan herkese üretimin ne kadar önemli olduğunu açık bir şekilde ortaya koydu. Çiftçilerimiz üreterek bu ülkeye çok önemli bir katma değer sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek inşallah. Çiftçilerimize yardım elini uzatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye, Sayın Valimiz İnci Sezer Becel'e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, AK Partili Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe'ye, Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar'a minnettarlığımızı ve şükranlarımızı belirtiriz" dedi.    
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.  

 

Başkan Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla bölgede bulunan Patates üreticisinin elinde kalan Patateslerin alınmaya başlanmasından ve çiftçinin çok büyük bir sıkıntıdan kurtarılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederken, "Birkaç aydır patates üreticisi çiftçimizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreci yakından takip ediyoruz. Elinde kalan ürününü satamayan çiftçinin bu nedenle zor günler yaşadığını bizzat yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bölgedeki çiftçilerimizin elinde kalan ürünün TMO aracılığıyla alınmaya başlanmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Pandemi süreci ülkemizde yaşayan herkese üretimin ne kadar önemli olduğunu açık bir şekilde ortaya koydu. Çiftçilerimiz üreterek bu ülkeye çok önemli bir katma değer sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek inşallah. Çiftçilerimize yardım elini uzatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye, Sayın Valimiz İnci Sezer Becel'e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, AK Partili Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe'ye, Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar'a minnettarlığımızı ve şükranlarımızı belirtiriz" dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.