MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YKS 2018 Sınav Tarihi Değiştirildi

EĞİTİM 18.04.2018 - 16:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

YKS 2018 Sınav Tarihi Değiştirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçimin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını açıklamasının ardından Yüksek Öğrenim Kurumu ise YKS sınav tarihlerini değiştirdi.
  YÖK tarafından daha önce 24 Haziran tarihinde yapılacağı açıklanan YKS sınavı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından sınav tarihleri değiştirildi.   YÖK tarafından yapılan açıklamada, “24 Haziran 2018’de gerçekleştirileceği açıklanan erken seçim tarihinin Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) yapılacağı tarihle aynı güne denk gelmesi üzerine, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) olarak YKS’nin 30 Haziran 2018 – 01 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçimin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını açıklamasının ardından Yüksek Öğrenim Kurumu ise YKS sınav tarihlerini değiştirdi.

 

YÖK tarafından daha önce 24 Haziran tarihinde yapılacağı açıklanan YKS sınavı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından sınav tarihleri değiştirildi.

 

YÖK tarafından yapılan açıklamada, “24 Haziran 2018’de gerçekleştirileceği açıklanan erken seçim tarihinin Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) yapılacağı tarihle aynı güne denk gelmesi üzerine, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) olarak YKS’nin 30 Haziran 2018 – 01 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.