Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vatandaşın ekmeğine göz diktiler

GÜNCEL 20.02.2020 - 00:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vatandaşın ekmeğine göz diktiler

Nevşehir’de fırıncılar ekmeğe zam taleplerinin kabul edilmemesinin ardından bu defa gramaj düşüklüğüne gidiyor.
  Nevşehir Fırıncılar Odası tarafından ekmeğe zam taleplerinin kabul edilmemesinin ardından 220 gram ekmeğin 1 lira 25 kuruşa satılan 20 gram eksiltilerek 200 gram ve 1 lira 25 kuruştan satılmasını kararlaştırdı.   Ekmeğe zam yapılmamasının ardından gramajı düşürerek sözde israfı önlemek isteyen fırıncıların bu çalışmaları konusunda ise Nevşehir’de vatandaşlar alınan karara tepki gösterdi.   Nevşehir’de fırıncılar tarafından ekmek gramajında düşürülmesi konusunda ise Nevşehir’de yetkililerin vatandaşların serzenişine karşı nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu.
Nevşehir’de fırıncılar ekmeğe zam taleplerinin kabul edilmemesinin ardından bu defa gramaj düşüklüğüne gidiyor.

 

Nevşehir Fırıncılar Odası tarafından ekmeğe zam taleplerinin kabul edilmemesinin ardından 220 gram ekmeğin 1 lira 25 kuruşa satılan 20 gram eksiltilerek 200 gram ve 1 lira 25 kuruştan satılmasını kararlaştırdı.

 

Ekmeğe zam yapılmamasının ardından gramajı düşürerek sözde israfı önlemek isteyen fırıncıların bu çalışmaları konusunda ise Nevşehir’de vatandaşlar alınan karara tepki gösterdi.

 

Nevşehir’de fırıncılar tarafından ekmek gramajında düşürülmesi konusunda ise Nevşehir’de yetkililerin vatandaşların serzenişine karşı nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.