Vali Fidan, NTSO Başkanı Parmaksız'a teşekkür plaketi verdi
Vali Fidan, NTSO Başkanı Parmaksız'a teşekkür plaketi verdi
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Devlet Hastanesi’ne modern tıbbi donanım Doppler Ultrasonografi cihazının kazandırılmasını katkılarından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız’a plaket verdi.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, ilimizin sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli bir kazanım niteliği taşıyan, modern tıbbi donanım Doppler Ultrasonografi Cihazı’nın Nevşehir Devlet Hastanesine kazandırılmasına sağladıkları katkılar dolayısıyla Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a plaket takdim etti.
Nevşehir Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet sunmaya başlayan Doppler Ultrasonografi Cihazı’nın; başta damar hastalıkları olmak üzere çeşitli rahatsızlıkların tanı ve teşhis süreçlerinde etkin biçimde kullanılarak, sağlık hizmetlerinin daha nitelikli, hızlı ve verimli sunulmasına katkı sağlaması hedefleniyor.
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Tartar ve Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Koçak’ın da hazır bulunduğu plaket takdiminde konuşan Vali Ali Fidan, “Sağlık hizmetlerinin niteliğini yükseltmeye yönelik olarak, kamu ve özel sektör iş birliği anlayışıyla gerçekleştirilen her türlü katkıyı son derece kıymetli buluyoruz. Nevşehir Devlet Hastanemizin teknik altyapısına kazandırılan bu donanım sayesinde, vatandaşlarımızın tanı ve teşhis süreçlerine yönelik sunulan hizmetlerin etkinliği, güvenilirliği ve zamanında sunumu daha da geliştirilecek; sağlık hizmeti standartlarının yükseltilmesine önemli katkı sağlanacaktır. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Arif Parmaksız’a ilimize sunulan bu değerli katkı dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm Nevşehirli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

