Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te bu hafta da pazar kurulmayacak

İLÇELER 06.05.2020 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te bu hafta da pazar kurulmayacak

Ürgüp’te ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince Cumartesi günü pazar kurulmayacak
  Ürgüp’te ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince Cumartesi günü pazar kurulmayacak.   Mart ayından beri Ürgüp’te pazar yerinde tüm tedbirler azami ölçüde alınmasına rağmen insan yoğunluğunun fazla oluşu ve oluşabilecek risk sebebiyle bu hafta da pazar açılmayacak.   Virüsün yayılımına engel olmak için 9 Mayıs Cumartesi günü ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince pazar kurulmayacak, bunun yerine geçen hafta uygulandığı gibi Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri seyyar satıcılar mahalle aralarında gezerek satış yapacak.  
Ürgüp’te ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince Cumartesi günü pazar kurulmayacak

 

Ürgüp’te ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince Cumartesi günü pazar kurulmayacak.

 

Mart ayından beri Ürgüp’te pazar yerinde tüm tedbirler azami ölçüde alınmasına rağmen insan yoğunluğunun fazla oluşu ve oluşabilecek risk sebebiyle bu hafta da pazar açılmayacak.

 

Virüsün yayılımına engel olmak için 9 Mayıs Cumartesi günü ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince pazar kurulmayacak, bunun yerine geçen hafta uygulandığı gibi Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri seyyar satıcılar mahalle aralarında gezerek satış yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.