MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk Türkiye Belediyeler Birliği Meclis toplantısına katıldı

BELEDİYELER 22.10.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk Türkiye Belediyeler Birliği Meclis toplantısına katıldı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ankara’da düzenlenen toplantısına katıldı.
  Toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Aktürk “ İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin’in katılımları ile Ankara’da gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katılım sağladık. Bu tür toplantılarda ilçemizi temsil ederek Ürgüp için kazanımlar elde etmeye devam ediyoruz.” Dedi.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, açılış konuşmaları, 2020 bütçesinin görüşülmesi, 2020-2024 stratejik planın görüşülmesi, dilek ve temenniler ile tamamlandı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ankara’da düzenlenen toplantısına katıldı.

 

Toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Aktürk “ İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin’in katılımları ile Ankara’da gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katılım sağladık. Bu tür toplantılarda ilçemizi temsil ederek Ürgüp için kazanımlar elde etmeye devam ediyoruz.” Dedi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, açılış konuşmaları, 2020 bütçesinin görüşülmesi, 2020-2024 stratejik planın görüşülmesi, dilek ve temenniler ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.