MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker, ‘Mesnetsiz iddiaları bırakıp, herkes geçmişine baksın!’

GÜNCEL 25.04.2021 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türker, ‘Mesnetsiz iddiaları bırakıp, herkes geçmişine baksın!’

ABD Başkanı Biden’in Ermeni Soykırımını tanıması ile ülke genelinde alevlenen tepkilere Nevşehir Ülkü Ocakları da katıldı. Ocak Başkanı Ali Türker, sert sözler sarf ederek, "Mesnetsiz iddiaları bırakıp, herkes geçmişine baksın!" dedi.
  Tarihsel, bilimsel ve hukuki hiç bir dayanağı, tutar yanı olmayan bir iftiranın sahibi Ermeniler de 1915 olaylarının kurgu olduğunu gayet iyi bildiklerini hatırlatan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker,  “Kendi tezlerinize bile işkencenin, zulümün kaldı ki katliamın var olduğunu kanıtlayamayan bu maşa devlet, techir olaylarının soykırım olarak adledilemeyeceğini de iyi bilmektedir. Hal bu ki zulüm, işkence ve katliam denildiği zaman akla Amerika ile gelen ilk devletlerden biri olan Ermenistan,  Milli Mücadele döneminde Türklere karşı yaptığı katliamların, hatta kadar uzağa bakmadan Hocalı Katliamının eli kanlı, zihniyeti kirli ve alçak failidir.” dedi.   ABD Başkanına da bu konuda sert sözler sarf eden Başkan Türker açıklamasının devamında; “Techiri soykırım olarak lanse etmek isteyen ABD başkanı, belirttiğimiz gibi devletinin soykırım denince akla gelen devletlerin başını çektiğini unutmuş olmalı ki, kendileri için her yüzyılda tanıdık olan, ama ülkemiz  mesnetsiz bir suçla milletimize çamur atmaya çalışmaktadır.   Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da... Tüm Ortadoğu'da katlettiği on binlerce insanın kanı elindeyken, cezaevlerinde işlediği insanlık dışı suçlar gün yüzüne çıkınca kamera karşısına geçemeyen güya Büyük Devlet, kendi kıtasında, hatta kendi devletinde en basitinden Allah'ın yarattığını beyaz, siyahi diye ayırıp; siyahi olarak nitelediklerine yaptığı ayrımı, işkenceyi ve katliamı ele almalı, bizim coğrafyamız hakkında  bilmediği konular üzerinden nefes tüketmemelidir. Kızılderililerin kellesi başı 5 ödeme utancını, attığı atom bombalarının bilançosunun utancını, Afrika'nın, Vietnam'ın ve nicelerinin utancını kıyamete kadar taşıyacaklar şapkalarını önlerine alıp bunları düşünmelidir.   Yapılan mesnetsiz açıklamaların hiç bir şekilde milletimiz için bir hükmü yoktur ve olmayacaktır. Barış ortamı oluşturmak amacında olduğunu iddia eden devletlerin niyeti gayet ortada, adalet ve hukuk naraları ile dünyayı ayağa kaldıranların asıl amaçları gün gibi bellidir, maşaları ile Türkiye'nin gündemini sarsma ve dünya önünde küçük düşürme emelleri yine belirtiyoruz ki, asılsız iddia ve yalanlarla mümkün olmayacaktır.” dedi.
ABD Başkanı Biden’in Ermeni Soykırımını tanıması ile ülke genelinde alevlenen tepkilere Nevşehir Ülkü Ocakları da katıldı. Ocak Başkanı Ali Türker, sert sözler sarf ederek, "Mesnetsiz iddiaları bırakıp, herkes geçmişine baksın!" dedi.

 

Tarihsel, bilimsel ve hukuki hiç bir dayanağı, tutar yanı olmayan bir iftiranın sahibi Ermeniler de 1915 olaylarının kurgu olduğunu gayet iyi bildiklerini hatırlatan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker,  “Kendi tezlerinize bile işkencenin, zulümün kaldı ki katliamın var olduğunu kanıtlayamayan bu maşa devlet, techir olaylarının soykırım olarak adledilemeyeceğini de iyi bilmektedir. Hal bu ki zulüm, işkence ve katliam denildiği zaman akla Amerika ile gelen ilk devletlerden biri olan Ermenistan,  Milli Mücadele döneminde Türklere karşı yaptığı katliamların, hatta kadar uzağa bakmadan Hocalı Katliamının eli kanlı, zihniyeti kirli ve alçak failidir.” dedi.

 

ABD Başkanına da bu konuda sert sözler sarf eden Başkan Türker açıklamasının devamında; “Techiri soykırım olarak lanse etmek isteyen ABD başkanı, belirttiğimiz gibi devletinin soykırım denince akla gelen devletlerin başını çektiğini unutmuş olmalı ki, kendileri için her yüzyılda tanıdık olan, ama ülkemiz  mesnetsiz bir suçla milletimize çamur atmaya çalışmaktadır.

 

Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da... Tüm Ortadoğu'da katlettiği on binlerce insanın kanı elindeyken, cezaevlerinde işlediği insanlık dışı suçlar gün yüzüne çıkınca kamera karşısına geçemeyen güya Büyük Devlet, kendi kıtasında, hatta kendi devletinde en basitinden Allah'ın yarattığını beyaz, siyahi diye ayırıp; siyahi olarak nitelediklerine yaptığı ayrımı, işkenceyi ve katliamı ele almalı, bizim coğrafyamız hakkında  bilmediği konular üzerinden nefes tüketmemelidir. Kızılderililerin kellesi başı 5 ödeme utancını, attığı atom bombalarının bilançosunun utancını, Afrika'nın, Vietnam'ın ve nicelerinin utancını kıyamete kadar taşıyacaklar şapkalarını önlerine alıp bunları düşünmelidir.

 

Yapılan mesnetsiz açıklamaların hiç bir şekilde milletimiz için bir hükmü yoktur ve olmayacaktır. Barış ortamı oluşturmak amacında olduğunu iddia eden devletlerin niyeti gayet ortada, adalet ve hukuk naraları ile dünyayı ayağa kaldıranların asıl amaçları gün gibi bellidir, maşaları ile Türkiye'nin gündemini sarsma ve dünya önünde küçük düşürme emelleri yine belirtiyoruz ki, asılsız iddia ve yalanlarla mümkün olmayacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.