Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOKİ'de yeni ASM açılacak

NEVŞEHİR 14.10.2020 - 13:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TOKİ'de yeni ASM açılacak

Nevşehir Sağlık Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa çalışmasıyla yeni TOKİ bloklarına hizmet verecek yeni bir Aile Sağlığı merkezi açılacağı bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sağlık Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa çalışmasıyla yeni TOKİ bloklarına hizmet verecek yeni bir Aile Sağlığı merkezi açılacağı bildirildi.     Edinilen bilgiye göre; Yeni TOKİ bloklarının Acıgöl yolu üzerine yapılan yeni konutlarla birlikte daha da nüfusunun artması nedeniyle mevcut aile sağlığı merkezinin yanı sıra yeni bir aile sağlığı merkezi daha açılacak.     Konuyla ilgili çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı, yeni açılacak aile sağlığı merkezinin yaklaşık 8-10 bin dolayında insana hitap edeceği belirtildi.   
Nevşehir Sağlık Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa çalışmasıyla yeni TOKİ bloklarına hizmet verecek yeni bir Aile Sağlığı merkezi açılacağı bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sağlık Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa çalışmasıyla yeni TOKİ bloklarına hizmet verecek yeni bir Aile Sağlığı merkezi açılacağı bildirildi.  

 

Edinilen bilgiye göre; Yeni TOKİ bloklarının Acıgöl yolu üzerine yapılan yeni konutlarla birlikte daha da nüfusunun artması nedeniyle mevcut aile sağlığı merkezinin yanı sıra yeni bir aile sağlığı merkezi daha açılacak.  

 

Konuyla ilgili çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı, yeni açılacak aile sağlığı merkezinin yaklaşık 8-10 bin dolayında insana hitap edeceği belirtildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.