Suvermez Kapadokyaspor, Erciyes 38 FK ile 2-2 berabere kaldı
Suvermez Kapadokyaspor, Erciyes 38 FK ile 2-2 berabere kaldı
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Erciyes 38 FK ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapattı.
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Erciyes 38 Futbol Kulübü’nü konuk etti. Karşılaşmanın 40.dakikada konuk ekip Erciyes 38 FK Mehmet Tosun’un frikikten kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarı da konuk ekip Erciyes 38 FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor 47.dakikada Emirkan Demir’in kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken Erciyes 38 FK karşılaşmanın 66.dakikasında Çağrı Yasak ile 2-1 öne geçti. Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 77.dakikasında Azat Çakar ile maçta bir kez daha beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 90.dakikasında Azat Çakar kırmızı kart ile oyundan atılırken mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle tamamlandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

