MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suhan Cappadocia Hotel & Spa Suhan Otel personel gecesi düzenledi

TURİZM 11.02.2019 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Suhan Cappadocia Hotel & Spa Suhan Otel personel gecesi düzenledi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Suhan Cappadocia Hotel & Spa sezon öncesi personelleri için birlik ve motivasyon gecesi düzenledi.
  Suhan Cappadocia Hotel & Spa tarafından Altınocak işletmecileri İhsani Kemer ve Serdar Yesari Özcan ev sahipliğinde personel gecesi düzenlendi. Suhan Otel personelleri ve ailelerinin katıldığı geceye personeller büyük ilgi gösterirken turizm sezonu öncesinde Suhan Otel personelleri doyasıya eğlendi.   Suhan Cappadocia Hotel & Spa operasyon müdürü Emrah Bıyıklı açıklamasında, “ Suhan otel olarak personellerimizin turizm sezonu öncesinde birlik ve motivasyon açısından oldukça eğlenceli bir gün geçirdik. 2019 turizminin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri burada misafir eden Altınocak restaurant işletmecileri olan İhsani Kemer ve Serdar Yesari Özcan’a teşekkür ederim” dedi.   Suhan Cappadocia Hotel & Spa Genel Müdür Yardımcısı Levent Zorpirli’de açıklamasında, “Avanos Suhan Otel olarak personellerimiz ile güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Turizm sezonu açılmasının öncesinde tüm personellerimizin katılımıyla güzel bir gece geçirdik. 2019 turizminin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.   Suhan Otel personelleri düzenlenen personel gecesinde oldukça keyifli anlar geçirdi.  
Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Suhan Cappadocia Hotel & Spa sezon öncesi personelleri için birlik ve motivasyon gecesi düzenledi.

 

Suhan Cappadocia Hotel & Spa tarafından Altınocak işletmecileri İhsani Kemer ve Serdar Yesari Özcan ev sahipliğinde personel gecesi düzenlendi. Suhan Otel personelleri ve ailelerinin katıldığı geceye personeller büyük ilgi gösterirken turizm sezonu öncesinde Suhan Otel personelleri doyasıya eğlendi.

 

Suhan Cappadocia Hotel & Spa operasyon müdürü Emrah Bıyıklı açıklamasında, “ Suhan otel olarak personellerimizin turizm sezonu öncesinde birlik ve motivasyon açısından oldukça eğlenceli bir gün geçirdik. 2019 turizminin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri burada misafir eden Altınocak restaurant işletmecileri olan İhsani Kemer ve Serdar Yesari Özcan’a teşekkür ederim” dedi.

 

Suhan Cappadocia Hotel & Spa Genel Müdür Yardımcısı Levent Zorpirli’de açıklamasında, “Avanos Suhan Otel olarak personellerimiz ile güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Turizm sezonu açılmasının öncesinde tüm personellerimizin katılımıyla güzel bir gece geçirdik. 2019 turizminin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Suhan Otel personelleri düzenlenen personel gecesinde oldukça keyifli anlar geçirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.