NTSO Başkan Adayı Öbekli, Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş'ı ziyaret etti
NTSO Başkan Adayı Öbekli, Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş'ı ziyaret etti
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Adayı Mehmet Ali Öbekli, beraberindeki Nevşehir Kızılay İl Başkanı Ercan Civelek ile birlikte Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’ı makamında ziyaret etti.
Avanos Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Nevşehir iş dünyası ile yerel yönetimler arasındaki iş birliği ve istişarenin önemi üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ve Belediye Meclis Üyesi Ertaş Yurtyapan ile bir araya gelen Mehmet Ali Öbekli, Avanos’un ekonomik ve sosyal gelişimi başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
Öbekli’nin NTSO Başkanlığı adaylığı sürecinde Nevşehir’in ilçeleriyle güçlü iletişim ve ortak akıl anlayışını önceleyen ziyaretlerini sürdürmesi dikkat çekti. İş dünyasının ihtiyaçları ile yerel yönetimlerin bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmaları konusunda fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, karşılıklı değerlendirmeler gerçekleştirildi.
Ziyarette konuşulan başlıkların, Avanos’un gelişimi, bölge ekonomisinin güçlendirilmesi ve iş dünyasının yerel ölçekteki beklentileri açısından önem taşıdığı ifade edildi.
Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla Ercan Civelek ile Mehmet Ali Öbekli’ye teşekkür etti.
Mehmet Ali Öbekli’nin NTSO Başkan Adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği ilçe ve kurum ziyaretleri, Nevşehir iş dünyasıyla ortak akıl temelinde yürütülen temasların devam edeceğinin mesajını veriyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

