Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Aksaray’da Lige Süper Başladı

SPOR 24.09.2017 - 15:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Aksaray’da Lige Süper Başladı

Bölgesel amatör lig 5.grupta Nevşehirspor deplasmanda Aksaraysporu 1-0 mağlup etti.
  Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor ligin ilk maçında Aksaray’da Aksaray Belediyespor le karşılaştı.   Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor ligin ilk maçında deplasmanda Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken maçın 16.dakikasında Nevşehirspor köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşu sonrasında ise Aksaray Belediyespor defansından seken gol olurken maçta Nevşehirspor 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın ilerleyen dakikalarında Nevşehirspor daha kontrollü bir oyun sergilerken Buzo’nun ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonrasında hakem beyaz noktayı gösterirken Aksarayspor’da bu dakikadan itibaren 10 kişi kaldı. Penaltı atışını kullanan Buzo penaltıyı kaçırırken maçın da ilk yarısı 1-0 Nevşehirsporun üstünlüğü ile sona erdi.   Maçın ikinci yarısında da rakibinin eksik kalmasını iyi değerlendiremeyen temsilcimiz maçın 90 dakikasının 1-0 önde tamamlarken zorlu Aksaray deplasmanında altın değerinde alınan 3 puan ile lige güzel bir başlangıç yaptı.  
Bölgesel amatör lig 5.grupta Nevşehirspor deplasmanda Aksaraysporu 1-0 mağlup etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor ligin ilk maçında Aksaray’da Aksaray Belediyespor le karşılaştı.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor ligin ilk maçında deplasmanda Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken maçın 16.dakikasında Nevşehirspor köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşu sonrasında ise Aksaray Belediyespor defansından seken gol olurken maçta Nevşehirspor 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın ilerleyen dakikalarında Nevşehirspor daha kontrollü bir oyun sergilerken Buzo’nun ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonrasında hakem beyaz noktayı gösterirken Aksarayspor’da bu dakikadan itibaren 10 kişi kaldı. Penaltı atışını kullanan Buzo penaltıyı kaçırırken maçın da ilk yarısı 1-0 Nevşehirsporun üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında da rakibinin eksik kalmasını iyi değerlendiremeyen temsilcimiz maçın 90 dakikasının 1-0 önde tamamlarken zorlu Aksaray deplasmanında altın değerinde alınan 3 puan ile lige güzel bir başlangıç yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.