Nevşehir'de baba ve oğlu, husumetlilerine pusu kurdu
Nevşehir'de baba ve oğlu, husumetlilerine pusu kurdu
Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde husumetli oldukları komşuları tarafından Topaç köyünde pusuya düşürüldüğü öne sürülen 2 kardeş hayatını kaybetti. Araçla kaçarken kaza yapan şüphelilerden biri hastaneye kaldırılırken diğeri jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyü Karapınar yolu üzerinde vahşet yaşandı. İddialara göre; E.C. ve oğlu A.C. aralarında daha önceden husumet bulunan komşuları M.Ş. ile kardeşi A.Ş.'nin bulunduğu aracı takibe başladı.
Baba ve oğlu, Topaç köyü Karapınar yolunda pazardan dönen kardeşlerin yolunu keserek silahla ateş etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde M.Ş. ve A.Ş.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Cinayeti işleyen baba ve oğul Topaç köyünde kaza yaptı. Şüphelilerden E.C. hastaneye kaldırılırken oğlu ise gözaltına alındı. Cenazeler, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.