Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir SGK İl Müdürü Polat’tan Başkan Eren’e ziyaret

NEVŞEHİR 03.07.2019 - 22:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir SGK İl Müdürü Polat’tan Başkan Eren’e ziyaret

Nevşehir SGK İl Müdürü Erdin Polat’dan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.
  Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Başkan Eren, "Göreme Belediyesi olarak insan odaklı hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde olarak ortak aklın hakim olduğu bir hizmet anlayışını benimsiyoruz. Bu güzel kasabamızı hak ettiği seviyelere getireceğiz.” Dedi.   Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve Nevşehir (SGK) İl Müdürü Erdin Polat Kısa sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
Nevşehir SGK İl Müdürü Erdin Polat’dan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Başkan Eren, "Göreme Belediyesi olarak insan odaklı hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde olarak ortak aklın hakim olduğu bir hizmet anlayışını benimsiyoruz. Bu güzel kasabamızı hak ettiği seviyelere getireceğiz.” Dedi.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve Nevşehir (SGK) İl Müdürü Erdin Polat Kısa sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.