MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir polisi gece yarısı kumar baskını düzenlendi

ASAYİŞ 06.05.2021 - 09:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir polisi gece yarısı kumar baskını düzenlendi

Nevşehir polisinin sahur vakti yaptığı kumar operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı. 144 bin lira para cezası uygulanan kumarbazların baskınlardan kendilerini korumak için bulduğu yöntemler şaşırttı.
  Olay Nevşehir’in Yeni Mahalle Lale Caddesinde bulunan 2 katlı müstakil bir binada meydana geldi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kumar oynandığı ihbarı yapılan binaya sahur vakti operasyon düzenledi. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda polisler binaya çilingirle girdi. Çatısında çok sayıda beslemenin yasak olduğu pitbull cinsi köpek ve polis baskınına karşı her tarafı güvenlik kameralarıyla donatılmış binaya girdikten sonra polis kumarbazları tek tek gözaltına aldı. Baskın sırasında merdiven altlarına ve tuvaletlere saklanarak polisten kaçmaya çalışan kumarbazlar kısa sürede yakalandı. Bu arada binada kumar oynanan odalardan birinin girişinde “Ders Var, Girilmez” yazısı yazması dikkat çekti.   Polis ekipleri tarafından yapılan kumar baskınında 22 şüpheli yakalanırken 17 deste oyun kağıdı, 167 adet pul, 1 adet güvenlik kamera kayıt cihazı ele geçirildi.  Kumar oynarken yakalanan 22 şahsa, kumar oynamaktan 29 bin 932 lira,  sosyal mesafeden 19 bin 800 lira, soka çıkma yasağına uymamaktan 74 bin 800 lira ve yetiştirmesi yasak olan köpek bulundurmaktan 20 bin 868 lira para cezası olmak üzere toplam 144 bin 860 lira para cezası kesildi.
Nevşehir polisinin sahur vakti yaptığı kumar operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı. 144 bin lira para cezası uygulanan kumarbazların baskınlardan kendilerini korumak için bulduğu yöntemler şaşırttı.

 

Olay Nevşehir’in Yeni Mahalle Lale Caddesinde bulunan 2 katlı müstakil bir binada meydana geldi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kumar oynandığı ihbarı yapılan binaya sahur vakti operasyon düzenledi. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda polisler binaya çilingirle girdi. Çatısında çok sayıda beslemenin yasak olduğu pitbull cinsi köpek ve polis baskınına karşı her tarafı güvenlik kameralarıyla donatılmış binaya girdikten sonra polis kumarbazları tek tek gözaltına aldı. Baskın sırasında merdiven altlarına ve tuvaletlere saklanarak polisten kaçmaya çalışan kumarbazlar kısa sürede yakalandı. Bu arada binada kumar oynanan odalardan birinin girişinde “Ders Var, Girilmez” yazısı yazması dikkat çekti.

 

Polis ekipleri tarafından yapılan kumar baskınında 22 şüpheli yakalanırken 17 deste oyun kağıdı, 167 adet pul, 1 adet güvenlik kamera kayıt cihazı ele geçirildi.  Kumar oynarken yakalanan 22 şahsa, kumar oynamaktan 29 bin 932 lira,  sosyal mesafeden 19 bin 800 lira, soka çıkma yasağına uymamaktan 74 bin 800 lira ve yetiştirmesi yasak olan köpek bulundurmaktan 20 bin 868 lira para cezası olmak üzere toplam 144 bin 860 lira para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.