MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile görüştü

SİYASET 03.05.2021 - 20:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile görüştü

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ankara’daki temasları çerçevesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.
  Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Savran, Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin Bakan Karaismailoğlu’na bilgiler verdi.   Bakan Karaismailoğlu, ziyarette bakanlığının Nevşehir’de devam eden ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında Nevşehir heyeti ile istişarelerde bulundu.   Belediye Başkanı Savran, ziyaret sonunda Bakan Karaismailoğlu’na çini bir tabak hediye etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ankara’daki temasları çerçevesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.

 

Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Savran, Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin Bakan Karaismailoğlu’na bilgiler verdi.

 

Bakan Karaismailoğlu, ziyarette bakanlığının Nevşehir’de devam eden ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında Nevşehir heyeti ile istişarelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Savran, ziyaret sonunda Bakan Karaismailoğlu’na çini bir tabak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.