KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Nevşehir heyeti, Bakan Kurum'u ziyaret etti

GÜNCEL 30.07.2025 - 18:49, Güncelleme: 30.07.2025 - 18:49
 

Nevşehir heyeti, Bakan Kurum'u ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Nevşehir heyeti, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Funda Firuz Aktan, Rektör Hasan Ali Karasar ve Kapadokya Alan Başkanı Aydın Cem Aslanbay’ı makamında ağırladı.   Ziyarette; Nevşehir’in çevre, şehircilik, altyapı ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri ile İl Özel İdaresi tarafından yürütülen projeler hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.     Nevşehir Valisi Ali Fidan açıklamasında, “Nevşehir’imizin çevre, şehircilik, altyapı ve sürdürülebilir kalkınma vizyonu ve hedefleri, il özel idaremiz tarafından yürütülen çalışmalar ve planlanan yatırımlar başta olmak üzere kapsamlı istişare ve değerlendirmelerde bulunduk” diye konuştu.
Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Nevşehir heyeti, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Funda Firuz Aktan, Rektör Hasan Ali Karasar ve Kapadokya Alan Başkanı Aydın Cem Aslanbay’ı makamında ağırladı.

 

Ziyarette; Nevşehir’in çevre, şehircilik, altyapı ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri ile İl Özel İdaresi tarafından yürütülen projeler hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

 

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan açıklamasında, “Nevşehir’imizin çevre, şehircilik, altyapı ve sürdürülebilir kalkınma vizyonu ve hedefleri, il özel idaremiz tarafından yürütülen çalışmalar ve planlanan yatırımlar başta olmak üzere kapsamlı istişare ve değerlendirmelerde bulunduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.