Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yol Çökmesi Meydana Geldi

NEVŞEHİR 24.06.2016 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yol Çökmesi Meydana Geldi

Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesinde dün yol çökmesi meydana geldi.
Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesinde dün yol çökmesi meydana geldi.     23 Haziran 2016 Perşembe günü saat:17:00 sıralarında Nevşehir Belediyesine ait kum yüklü bir traktör römorkunun ağırlığına dayanamayan yolun çökmesi sonucu römork yola saplandı.     Kazanın ardından yola saplanan römork, belediye ekipleri ve iş makinesi desteği ile çöküntüden çıkarıldı.    Kazada can kaybı ya da yaralanma olmaması en büyük teselli oldu. Çökmenin meydana geldiği caddenin aynı zamanda halk otobüslerinin geçiş güzergahı da olduğunu belirten vatandaşlar, yaşanan bu kazanın mahalledeki yol ve alt yapının kalitesi hakkında küçük bir ipucu ve uyarı verdiğini belirterek, olaya tepki gösterdiler.
Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesinde dün yol çökmesi meydana geldi.

Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesinde dün yol çökmesi meydana geldi.

 

 

23 Haziran 2016 Perşembe günü saat:17:00 sıralarında Nevşehir Belediyesine ait kum yüklü bir traktör römorkunun ağırlığına dayanamayan yolun çökmesi sonucu römork yola saplandı.

 

 
Kazanın ardından yola saplanan römork, belediye ekipleri ve iş makinesi desteği ile çöküntüden çıkarıldı. 

 


Kazada can kaybı ya da yaralanma olmaması en büyük teselli oldu. Çökmenin meydana geldiği caddenin aynı zamanda halk otobüslerinin geçiş güzergahı da olduğunu belirten vatandaşlar, yaşanan bu kazanın mahalledeki yol ve alt yapının kalitesi hakkında küçük bir ipucu ve uyarı verdiğini belirterek, olaya tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.