Nevşehir Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi
Nevşehir Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi
Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen personel bayramlaşma programına katılan Başkanı Rasim Arı bütün çalışanların bayramlarını kutladı.
Bayramlaşma programına belediye başkan yardımcıları, belediye bünyesinde ki kurum müdürleri, amirler ve çalışanlar katıldı.
Bayramlaşma programında tek tek el sıkışan Başkan Arı, çalışanlara özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Nevşehir Belediyesi olarak çok büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Arı, birlik, beraberlik ve huzur içinde bir bayrama daha kavuşmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını söyledi. Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve tatilcilerin hiçbir sıkıntıyla karşılaşmaması için Nevşehir Belediyesi olarak bütün tedbirlerin alındığını söyleyen Başkan Arı, belediye çalışanlarımızla omuz omuza yol yürümeye devam edeceğiz dedi.
“Gönül belediyeciliğinin en güzel örneği”
Nevşehir Belediyesi personeli ile bayramlaşma programı sonrası Nevşehir halkıyla kucaklaşan Başkan Arı, Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamına gelen bütün vatandaşlarla tek tek ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundu.
Nevşehirli vatandaşların bayramlarını kutlayan ve misafirleriyle sohbet eden Başkan Arı “Doğup büyüdüğümüz bu kadim kente hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün Nevşehirli hemşehrilerim başta olmak üzere ailelerinize selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah kesilen kurbanlarınızı kabul etsin. Ailelerinizle, sevdiklerinizle mutlu, keyifli bir bayram geçirmenizi diliyorum. Her şey bayram tadında olsun. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Hayırlı bayramlar” diye konuştu.
Başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma programına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Arı, ayrıca Nevşehirli çocuklar için yaptırdığı özel para kesesiyle bol bol harçlık dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdi.






Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

