Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor

GÜNCEL 10.04.2021 - 22:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor

Nevşehir Belediyesi ekipleri sabah saatlerinde başladığı karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
  Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri Nevşehir’de etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle şehir içi trafiğinin aksamaması için yoğun çaba gösteriyor.   Ekipler sabah saatlerinden itibaren başta ana arterler olmak üzere şehir merkezindeki tüm mahallelerde kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışması yapıyor.   Çalışmalara çok sayıda iş makinesi ve personel katılıyor.   Belediye ekipleri karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için çalışmalarını gece boyunca sürdürecek.
Nevşehir Belediyesi ekipleri sabah saatlerinde başladığı karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri Nevşehir’de etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle şehir içi trafiğinin aksamaması için yoğun çaba gösteriyor.

 

Ekipler sabah saatlerinden itibaren başta ana arterler olmak üzere şehir merkezindeki tüm mahallelerde kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışması yapıyor.

 

Çalışmalara çok sayıda iş makinesi ve personel katılıyor.

 

Belediye ekipleri karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için çalışmalarını gece boyunca sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.