Nevşehir Belediye Başkanı Arı'dan 1.sınıf öğrencilerine karne hediyesi
Nevşehir Belediye Başkanı Arı'dan 1.sınıf öğrencilerine karne hediyesi
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu’nun Karne Programına katılarak öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu ve 1. Sınıf öğrencilerine akıllı oyun çarpmaca ünitesi hediye etti.
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla il merkezinde bulunan bütün ilkokulların 1. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak Akıllı Oyun Çarpmaca ünitesi dağıtıldı. Çocukların yaz tatillerini daha iyi değerlendirmelerini sağlamak ve çarpım tablosu ile matematiklerini geliştirmek adına eğitim yardımı desteği sağlayan Nevşehir Belediyesi, özel okullar da dahil toplam 2 bin 500 ilkokul birinci sınıf öğrencisine ulaşarak karne hediyesi ünitesi dağıttı.
Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi çerçevesinde yürütülen Nevşehir Belediyesi eğitim destek çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Amaçlarının eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve bunu toplumun bütün kesimlerine yayarak hareket etmek olduğunu vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı “Eğitimi en önde tutmak zorundayız. Yarınlara güzel çocuklar hazırlamak istiyoruz. Güzel çocuklar yetiştirerek onların geleceğini birlikte inşa etmeliyiz. Toplumun yolunu açan en büyük kılavuz iyi yetişmiş çocuklar olacak.
Bu maksatla Nevşehir merkezde bulunan ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin hepsine Akıllı Oyun Çarpmaca ünitesi dağıtımı yaptık. Yaz tatilinde hem matematiklerini hem de çarpım tablosu konusunda ki eksiklikleri gidermek adına karne hediyesi olarak bu seti hediye ediyoruz. Bütün ailelere ve çocuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şimdiden bütün evlatlarımıza, yavrularımıza iyi tatiller diliyorum” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.