Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1. Amatör Ligde Haftanın Sonuçları

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2016 - 18:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 1. Amatör Ligde Haftanın Sonuçları

  Nevşehir 1. Amatör ligde 11. Haftada maçları bugün oynanan maçlar ile tamamlandı. Nevşehir 1. Amatör Ligde 11. Hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanan müsabakalar ile tamamlandı.  11. Haftada oynanan müsabakalar sonrasında filelere tam 43 kez havalanırken haftanın en farklı sonucunu Suvermez Kale Spor ve Kaymaklı Belediye spor rakiplerine 7’şer fark atarak elde etti. İşte haftanın sonuçları; Suvermez Kale Spor: 8 Acıgöl Spor: 1 Göre Spor: 6 Telekom Spor: 3 Kaymaklı Belediye: 9 Ortahisar: 2 K. Göreme Spor: 2 Polisgücü: 2 Ürgüp Spor: 2 K. Avanos Spor: 0 NEHÜ: 1 Kapadokya Nevşehir Spor: 3 Hacıbektaş: 3 Kozaklı Spor: 1
 

Nevşehir 1. Amatör ligde 11. Haftada maçları bugün oynanan maçlar ile tamamlandı.

Nevşehir 1. Amatör Ligde 11. Hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanan müsabakalar ile tamamlandı.  11. Haftada oynanan müsabakalar sonrasında filelere tam 43 kez havalanırken haftanın en farklı sonucunu Suvermez Kale Spor ve Kaymaklı Belediye spor rakiplerine 7’şer fark atarak elde etti.

İşte haftanın sonuçları;

Suvermez Kale Spor: 8 Acıgöl Spor: 1

Göre Spor: 6 Telekom Spor: 3

Kaymaklı Belediye: 9 Ortahisar: 2

K. Göreme Spor: 2 Polisgücü: 2

Ürgüp Spor: 2 K. Avanos Spor: 0

NEHÜ: 1 Kapadokya Nevşehir Spor: 3

Hacıbektaş: 3 Kozaklı Spor: 1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.