KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

NEVESOB ile KÜN ADSM arasında protokol imzalandı

SAĞLIK 17.04.2026 - 14:16, Güncelleme: 17.04.2026 - 14:16
 

NEVESOB ile KÜN ADSM arasında protokol imzalandı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) ile Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÜN ADSM) arasında esnaf ve sanatkarlara yönelik indirim protokolü imzalandı.
  NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile merkez yetkilileri arasında gerçekleştirilen imza töreniyle hayata geçirilen protokol kapsamında, Birliğe bağlı Oda Başkanlıkları üyesi esnaf ve sanatkârların ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden daha uygun koşullarda faydalanabilmesi amaçlanıyor. İmzalanan protokol ile birlikte, üyelerin ağız ve diş sağlığı alanında muayene, tedavi ve koruyucu sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması hedeflenirken, aynı zamanda toplum sağlığına katkı sunacak ortak çalışmaların da yürütülmesi planlanıyor. NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, protokolün önemine değinerek, “Oda Başkanlıklarımız üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay ve avantajlı şekilde ulaşabilmesi adına bu tür iş birliklerini önemsiyoruz. Kapadokya Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu protokolün tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) ile Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÜN ADSM) arasında esnaf ve sanatkarlara yönelik indirim protokolü imzalandı.

 

NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile merkez yetkilileri arasında gerçekleştirilen imza töreniyle hayata geçirilen protokol kapsamında, Birliğe bağlı Oda Başkanlıkları üyesi esnaf ve sanatkârların ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden daha uygun koşullarda faydalanabilmesi amaçlanıyor.

İmzalanan protokol ile birlikte, üyelerin ağız ve diş sağlığı alanında muayene, tedavi ve koruyucu sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması hedeflenirken, aynı zamanda toplum sağlığına katkı sunacak ortak çalışmaların da yürütülmesi planlanıyor.

NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, protokolün önemine değinerek, “Oda Başkanlıklarımız üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay ve avantajlı şekilde ulaşabilmesi adına bu tür iş birliklerini önemsiyoruz. Kapadokya Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu protokolün tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.