MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Müzik Eğitim Merkezi kış konseri bu akşam

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2020 - 09:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Müzik Eğitim Merkezi kış konseri bu akşam

Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi eğitmenlerinin sahne alacağı konser programı bu akşam saat 19.30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Müzik Eğitim Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından konser programı düzenlenecek.   Bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan programda Müzik Eğitim Merkezi’nin usta sanatçıları beraber ve solo Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk ve Türk pop müziği eserleri seslendirilecekler.   Gecede ayrıca, Nevşehir Belediyesi Yıldızlar Halk Oyunları Topluluğu da Nevşehir yöresine ait halk oyunlarını sahneleyecek.
Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi eğitmenlerinin sahne alacağı konser programı bu akşam saat 19.30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Müzik Eğitim Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından konser programı düzenlenecek.

 

Bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan programda Müzik Eğitim Merkezi’nin usta sanatçıları beraber ve solo Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk ve Türk pop müziği eserleri seslendirilecekler.

 

Gecede ayrıca, Nevşehir Belediyesi Yıldızlar Halk Oyunları Topluluğu da Nevşehir yöresine ait halk oyunlarını sahneleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.