KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Milletvekili Çalışkan, NTSO Başkanı Öbekli'yi ziyaret etti

SİYASET 31.10.2026 - 10:07, Güncelleme: 31.10.2026 - 10:07
 

Milletvekili Çalışkan, NTSO Başkanı Öbekli'yi ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve partiler ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Öbekli’yi ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Öbekli ve Meclis Başkanlığı görevine seçilen Talip Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Çalışkan, “Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevine seçilen Mehmet Ali Öbekli ve Meclis Başkanı Talip Aldemir’i tebrik ediyorum. Nevşehir’imiz için iş dünyasında başarılı çalışmalarında bulunacaklarına inancımız tamdır. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve Meclis Başkanı Talip Aldemir’e çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Öbekli ise ziyaret ile ilgili açıklamasında, “AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Emre Çalışkan’a ve İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Naci Feralan’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ziyaret kapsamında Odamızın çalışmaları, Nevşehir’imizin ekonomik gelişimi ve iş dünyamızın beklentileri üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. Şehrimizin ticari ve ekonomik potansiyelini daha ileriye taşımak adına kurumlarımız arasındaki iş birliğini ve dayanışmayı önemsiyoruz. Nevşehir’imiz için ortak akıl ve istişare anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve partiler ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Öbekli’yi ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Öbekli ve Meclis Başkanlığı görevine seçilen Talip Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Çalışkan, “Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevine seçilen Mehmet Ali Öbekli ve Meclis Başkanı Talip Aldemir’i tebrik ediyorum. Nevşehir’imiz için iş dünyasında başarılı çalışmalarında bulunacaklarına inancımız tamdır. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve Meclis Başkanı Talip Aldemir’e çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Öbekli ise ziyaret ile ilgili açıklamasında, “ AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Emre Çalışkan’a ve İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Naci Feralan’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ziyaret kapsamında Odamızın çalışmaları, Nevşehir’imizin ekonomik gelişimi ve iş dünyamızın beklentileri üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. Şehrimizin ticari ve ekonomik potansiyelini daha ileriye taşımak adına kurumlarımız arasındaki iş birliğini ve dayanışmayı önemsiyoruz. Nevşehir’imiz için ortak akıl ve istişare anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.