KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Milletvekili Çalışkan, "Nevşehir'e 63 yeni hekim atandı"

SAĞLIK 28.08.2025 - 21:13, Güncelleme: 28.08.2025 - 21:13
 

Milletvekili Çalışkan, "Nevşehir'e 63 yeni hekim atandı"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 124. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir’e 63 yeni hekimin atandığını duyurdu. Yeni atamalarla birlikte şehirdeki sağlık hizmetlerinin kalitesi ve erişilebilirliğinin artması hedefleniyor.
  Milletvekili Çalışkan, yaptığı açıklamada başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. Atanan Uzman Hekimler: - Nevşehir Devlet Hastanesi: 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı - İl Sağlık Müdürlüğü: 1 Halk Sağlığı Uzmanı  Toplam: 5 Uzman Tabip   Atanan Pratisyen Hekimler: - Nevşehir Devlet Hastanesi: 34  - İlçe Hastaneleri: Hacıbektaş (4), Derinkuyu (4), Avanos (3), Ürgüp (2), Kozaklı (3)  - TSM ve İlçe Sağlık Müdürlükleri: Nevşehir Merkez (1), Ürgüp (1), Kozaklı (1), Acıgöl (1)  - Acil Sağlık Hizmetleri: 1 No’lu ASHİ (1), 8 No’lu Mevlit-Mustafa Şenel ASHİ (1)  Toplam: 58 Tabip   Nevşehir’e yapılan bu önemli atamalarla birlikte, vatandaşlara daha hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunulması amaçlanıyor.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 124. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir’e 63 yeni hekimin atandığını duyurdu. Yeni atamalarla birlikte şehirdeki sağlık hizmetlerinin kalitesi ve erişilebilirliğinin artması hedefleniyor.

 

Milletvekili Çalışkan, yaptığı açıklamada başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Atanan Uzman Hekimler:

- Nevşehir Devlet Hastanesi: 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

- İl Sağlık Müdürlüğü: 1 Halk Sağlığı Uzmanı 

Toplam: 5 Uzman Tabip

 

Atanan Pratisyen Hekimler:

- Nevşehir Devlet Hastanesi: 34 

- İlçe Hastaneleri: Hacıbektaş (4), Derinkuyu (4), Avanos (3), Ürgüp (2), Kozaklı (3) 

- TSM ve İlçe Sağlık Müdürlükleri: Nevşehir Merkez (1), Ürgüp (1), Kozaklı (1), Acıgöl (1) 

- Acil Sağlık Hizmetleri: 1 No’lu ASHİ (1), 8 No’lu Mevlit-Mustafa Şenel ASHİ (1) 

Toplam: 58 Tabip

 

Nevşehir’e yapılan bu önemli atamalarla birlikte, vatandaşlara daha hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunulması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.