Milletvekili Çalışkan, NEVESOB'u ziyaret etti
Milletvekili Çalışkan, NEVESOB'u ziyaret etti
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan beraberinde Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TBMM’de bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Nevşehir’de ziyaretlerine başladı. Milletvekili Çalışkan beraberinde Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti. Milletvekili Çalışkan, “Merkez İlçe Başkanımız Serhat Sonugelen ve İl Genel Meclis Başkanımız Serkan Feralan ile birlikte, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ve kıymetli yönetimini ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, esnaf ve sanatkârlarımız adına yürüttükleri çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Birlik Başkanı Pınarbaşı ise “Bugün Milletvekilimiz Emre Çalışkan ve heyetinin Birliğimizi ziyaretinde, esnaflarımızın sorunlarını birebir görüşme fırsatımız oldu. Esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılara yönelik sorunları ve çözüm önerilerini detaylı olarak istişare ettik. Bu kapsamda ziyaretleri ve esnaf ve sanatkarların sorunlarına olan ilgi ve alakaları sebebiyle Milletvekilimiz Emre Çalışkan’a ve heyete teşekkür ederim” diye konuştu.
Ziyarette, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Pınarbaşı’na eşlik etti.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

