Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı'nın Kanalizasyonu Yenileniyor

İLÇELER 18.12.2017 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı'nın Kanalizasyonu Yenileniyor

Kozaklı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde alt yapı çalışmaları başladı.
  Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven tarafından yapılan girişimler sonrasında 3 yıl boyunca devam eden proje çalışmaları sonuçlandı. Sözleşme bedeli olan 16 milyon 984 bin 644 lira 82 kuruş olan kanalizasyon çalışmaları başladı.   Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven açıklamasında, Kanalizasyon çalışması, İlçemizin kanalizasyon bağlantısı olmayan Kızılkoyunlu ve Yabanlı Mahallesinden başlamıştır. Diğer ekipler ise Hamamorta Mahallesi, Yeni Mahalle ve Buruncuk mahallelerinde çalışmalara devam etmektedir. Çalışmalar sırasında Kozaklı hemşerilerimin gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 
Kozaklı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde alt yapı çalışmaları başladı.

 

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven tarafından yapılan girişimler sonrasında 3 yıl boyunca devam eden proje çalışmaları sonuçlandı. Sözleşme bedeli olan 16 milyon 984 bin 644 lira 82 kuruş olan kanalizasyon çalışmaları başladı.

 

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven açıklamasında, Kanalizasyon çalışması, İlçemizin kanalizasyon bağlantısı olmayan Kızılkoyunlu ve Yabanlı Mahallesinden başlamıştır. Diğer ekipler ise Hamamorta Mahallesi, Yeni Mahalle ve Buruncuk mahallelerinde çalışmalara devam etmektedir. Çalışmalar sırasında Kozaklı hemşerilerimin gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.