Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Koyuncu, Topaç köyünü ziyaret etti

İLÇELER 27.06.2019 - 22:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymakam Koyuncu, Topaç köyünü ziyaret etti

Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Acıgöl Tarım ve Orman İlçe Müdürü Taner Düzgün, Topaç köyünü ziyaret etti.
    Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Acıgöl Tarım ve Orman İlçe Müdürü Taner Düzgün, Acıgöl İl Genel Meclis Üyesi Metin Vural, Acıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı genel sekreteri Adem Damar ile birlikte Topaç Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulunarak, Koop Projesi kapsamında Topaç Köyüne kurulmakta olan sarımsak paketleme , soyma tesisi binasının yapım aşamasını inceleyerek tesisin inşası hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Topaç Köyü halkı ve kooperatif üyeleri ile karşılıklı istişarede bulundular. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen dolu ve sel felaketi sebebiyle oluşan zarar hakkında bilgi aldı ve Tarım ve Orman İlçe Müdürü Taner Düzgün, oluşan zarar hakkında geniş kapsamlı rapor tutulduğu ve hasar ile ilgili çiftçilerin mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden gelenin yapıldığı bilgisini verdi.
Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Acıgöl Tarım ve Orman İlçe Müdürü Taner Düzgün, Topaç köyünü ziyaret etti.

 

 

Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Acıgöl Tarım ve Orman İlçe Müdürü Taner Düzgün, Acıgöl İl Genel Meclis Üyesi Metin Vural, Acıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı genel sekreteri Adem Damar ile birlikte Topaç Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulunarak, Koop Projesi kapsamında Topaç Köyüne kurulmakta olan sarımsak paketleme , soyma tesisi binasının yapım aşamasını inceleyerek tesisin inşası hakkında bilgiler aldı.


Daha sonra Topaç Köyü halkı ve kooperatif üyeleri ile karşılıklı istişarede bulundular. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen dolu ve sel felaketi sebebiyle oluşan zarar hakkında bilgi aldı ve Tarım ve Orman İlçe Müdürü Taner Düzgün, oluşan zarar hakkında geniş kapsamlı rapor tutulduğu ve hasar ile ilgili çiftçilerin mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden gelenin yapıldığı bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.