Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kayıtlar 11 Temmuz'a kadar yapılabilecek

İLÇELER 09.07.2021 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kayıtlar 11 Temmuz'a kadar yapılabilecek

Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen, Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği 2021 Yaz Kur’an Kursları Ürgüp ilçesinde başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen, Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği 2021 Yaz Kur’an Kursları Ürgüp ilçesinde başladı.    Yaz Kur’an kursları eğitimine 4-22 yaş arası vatandaşlar başvuru yapabilecektir.    4-9 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece yüz yüze yapılacak.    10-15 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri tercihlerine göre yüz yüze veya çevrim içi yapılabilecek.    16-22 yaş arası öğrenciler başvurularını web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece çevrim içi yapılacak.    Bu yılda çocuklarını Yaz Kur’an Kursuna göndermek isteyen anne babalar için kayıtlar cami, kurs veya “www.diyanet.gov.tr” adresinden 11 Temmuz’a kadar devam edecek.   
Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen, Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği 2021 Yaz Kur’an Kursları Ürgüp ilçesinde başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen, Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği 2021 Yaz Kur’an Kursları Ürgüp ilçesinde başladı. 

 

Yaz Kur’an kursları eğitimine 4-22 yaş arası vatandaşlar başvuru yapabilecektir. 

 

4-9 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece yüz yüze yapılacak. 

 

10-15 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri tercihlerine göre yüz yüze veya çevrim içi yapılabilecek. 

 

16-22 yaş arası öğrenciler başvurularını web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece çevrim içi yapılacak. 

 

Bu yılda çocuklarını Yaz Kur’an Kursuna göndermek isteyen anne babalar için kayıtlar cami, kurs veya “www.diyanet.gov.tr” adresinden 11 Temmuz’a kadar devam edecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.