Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaya, 'Bayramınız mübarek, sağlıklı ve huzurlu olsun'

GÜNCEL 20.07.2021 - 20:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaya, 'Bayramınız mübarek, sağlıklı ve huzurlu olsun'

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tüm İslam Aleminin, Nevşehir halkının kurban bayramını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tüm İslam Aleminin, Nevşehir halkının kurban bayramını kutladı.   Kaya, "Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.   Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın, tüm Çiftçilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tüm İslam Aleminin, Nevşehir halkının kurban bayramını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tüm İslam Aleminin, Nevşehir halkının kurban bayramını kutladı.

 

Kaya, "Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın, tüm Çiftçilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.