KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Kardelen’de öğrencilere mangal sürprizi

EĞİTİM 07.04.2026 - 15:54, Güncelleme: 07.04.2026 - 15:54
 

Kardelen’de öğrencilere mangal sürprizi

Kardelen Eğitim Kurumlarında, havaların ısınmasıyla birlikte öğrenciler için mangal partisi yapıldı.
  Kardelen Eğitim Kurumlarında 3 yıldır geleneksel hale gelen mangal partisi, öğrencilerin enerjik ve keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla yeniden başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte okul bahçesine kurulan dev mangallarda hazırlanan kasap köfteleri, patates kızartması, salata, içecek ve tatlı eşliğinde öğrencilere sunuldu. Öğle yemeğinde mangal sürpriziyle karşılaşan öğrenciler arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir vakit geçirdi.  
Kardelen Eğitim Kurumlarında, havaların ısınmasıyla birlikte öğrenciler için mangal partisi yapıldı.

 

Kardelen Eğitim Kurumlarında 3 yıldır geleneksel hale gelen mangal partisi, öğrencilerin enerjik ve keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla yeniden başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte okul bahçesine kurulan dev mangallarda hazırlanan kasap köfteleri, patates kızartması, salata, içecek ve tatlı eşliğinde öğrencilere sunuldu.

Öğle yemeğinde mangal sürpriziyle karşılaşan öğrenciler arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir vakit geçirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.