KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Kaynar'ın mutlu günü

NEVŞEHİR 13.09.2026 - 21:17, Güncelleme: 13.09.2026 - 21:17
 

Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Kaynar'ın mutlu günü

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar'ın oğlu Çağatay Kaynar düzenlenen muhteşem bir düğün ile Nurgül Tanrıverdi ile dünya evine girdi.
  Nevşehir’de Kaynar ve Tanrıverdi ailelerinin çocukları, düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdi. Genç çiftin mutluluğuna aileleri ve çok sayıda davetli ortak oldu. Nevşehir’in tanınan ve sevilen eğitimcisi Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar ile sağlık camiasının sevilen ismi Nurhan Kaynar’ın oğlu Çağatay Kaynar ile Nevriye ve Ali Tanrıverdi’nin biricik kızı Nurgül Tanrıverdi düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Eğitim, sağlık, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Çavuşin’de bir otelde gerçekleşen düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini AK Parti önceki dönem milletvekili ve Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ile Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Karakaya yaptı. Çavuşin muhtarının kıydığı nikahta genç çift, ömür boyu mutluluğa “Evet” dedi. Nikahın ardından davetliler gece boyunca eğlendi. Kaynar ve Tanrıverdi aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür etti.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar'ın oğlu Çağatay Kaynar düzenlenen muhteşem bir düğün ile Nurgül Tanrıverdi ile dünya evine girdi.

 

Nevşehir’de Kaynar ve Tanrıverdi ailelerinin çocukları, düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdi. Genç çiftin mutluluğuna aileleri ve çok sayıda davetli ortak oldu.

Nevşehir’in tanınan ve sevilen eğitimcisi Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar ile sağlık camiasının sevilen ismi Nurhan Kaynar’ın oğlu Çağatay Kaynar ile Nevriye ve Ali Tanrıverdi’nin biricik kızı Nurgül Tanrıverdi düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Eğitim, sağlık, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Çavuşin’de bir otelde gerçekleşen düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini AK Parti önceki dönem milletvekili ve Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ile Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Karakaya yaptı.

Çavuşin muhtarının kıydığı nikahta genç çift, ömür boyu mutluluğa “Evet” dedi.

Nikahın ardından davetliler gece boyunca eğlendi.

Kaynar ve Tanrıverdi aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.