Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kale’de Yıkılırsa Hatıra Kalsın

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2013 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kale’de Yıkılırsa Hatıra Kalsın

Partinin Nevşehir il teşkilatındaki iki as ismi durumundaki Taşçı ve Öz, ilimizde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmalarını da yakından takip ediyor. Kale ve civarındaki yerleşim alanlarında yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarında yaşanan olumsuzlukları yakından gözlemleyen İl Başkanı Göksel Taşçı ve başkan yardımcısı Eyüp Öz geçtiğimiz günlerde karşılaştıkları gazeteciye seslenerek “Şöyle yan yana, geniş açıdan bir fotoğraf al da kaleyi filan da yıkarlarsa hatıra kalsın” diye seslendiler. İl Başkanı ve Başkan Yardımcısının bu isteğini geri çevirmeyen bir fotoğraf karesi Milliyetçi Hareketin iki as isminin Nevşehir Kalesi hatırası durumunda. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisinin genç il başkanı Göksel Taşçı’nın çok ciddi bir fotoğraf meraklısı olduğunu da hatırlatalım. 
Partinin Nevşehir il teşkilatındaki iki as ismi durumundaki Taşçı ve Öz, ilimizde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmalarını da yakından takip ediyor. Kale ve civarındaki yerleşim alanlarında yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarında yaşanan olumsuzlukları yakından gözlemleyen İl Başkanı Göksel Taşçı ve başkan yardımcısı Eyüp Öz geçtiğimiz günlerde karşılaştıkları gazeteciye seslenerek “Şöyle yan yana, geniş açıdan bir fotoğraf al da kaleyi filan da yıkarlarsa hatıra kalsın” diye seslendiler.
İl Başkanı ve Başkan Yardımcısının bu isteğini geri çevirmeyen bir fotoğraf karesi Milliyetçi Hareketin iki as isminin Nevşehir Kalesi hatırası durumunda.
Bu arada Milliyetçi Hareket Partisinin genç il başkanı Göksel Taşçı’nın çok ciddi bir fotoğraf meraklısı olduğunu da hatırlatalım. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.