MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş adamı Halil Uluer hayatını kaybetti

GÜNCEL 27.04.2021 - 21:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İş adamı Halil Uluer hayatını kaybetti

Kazakistan Nevşehir Fahri Konsolosu İş Adamı Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer Kocaeli’nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
  Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikametine seyir halinde olan 06 CD 7075 yeşil plakalı otomobil kontrolden çıktı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde otomobilde sıkışan 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralı olduğu belirlendi. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen araçtaki cesetleri ve yaralıyı çıkarmak için çalışma başlattı.   Sağlık ekiplerinin incelemesinde otomobilde sıkışan Nevşehir Kazakistan Fahri Başkonsolosu Halil Uluer, eşi Fatma Uluer ile Ahmet Demirhan'ın olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralı olarak kurtulan Ayşe Demirhan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kazakistan Nevşehir Fahri Konsolosu İş Adamı Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer Kocaeli’nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikametine seyir halinde olan 06 CD 7075 yeşil plakalı otomobil kontrolden çıktı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde otomobilde sıkışan 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralı olduğu belirlendi. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen araçtaki cesetleri ve yaralıyı çıkarmak için çalışma başlattı.

 

Sağlık ekiplerinin incelemesinde otomobilde sıkışan Nevşehir Kazakistan Fahri Başkonsolosu Halil Uluer, eşi Fatma Uluer ile Ahmet Demirhan'ın olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralı olarak kurtulan Ayşe Demirhan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.