MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlkokul 1.sınıf öğrencisi kanserden hayatını kaybetti

GÜNCEL 24.01.2020 - 08:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlkokul 1.sınıf öğrencisi kanserden hayatını kaybetti

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Kasabasında ikamet eden ilkokul 1.sınıf öğrencisi Aysema Aydoğan lösemi kanserinden hayatını kaybetti.
  Yazıhüyük Gazi İlkokulu 1.sınıf öğrencisi Aysema Aydoğan bir süredir Lösemi tedavisi görüyordu. Bir süredir Kayseri Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden Aysema Aydoğan dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   Yazıhüyük İlkokulu Müdürü Ayşegül Baki’de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Lösemi hastası öğrencimiz, Aysema Ağdoğan yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti. Bir Melek daha cennete yürüdü. Ailesinin ve okulumun başı sağ olsun. Seni hiç unutmayacağız” sözlerini paylaştı.   Küçük kızın cenaze namazı bugün kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Kasabasında ikamet eden ilkokul 1.sınıf öğrencisi Aysema Aydoğan lösemi kanserinden hayatını kaybetti.

 

Yazıhüyük Gazi İlkokulu 1.sınıf öğrencisi Aysema Aydoğan bir süredir Lösemi tedavisi görüyordu. Bir süredir Kayseri Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden Aysema Aydoğan dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Yazıhüyük İlkokulu Müdürü Ayşegül Baki’de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Lösemi hastası öğrencimiz, Aysema Ağdoğan yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti. Bir Melek daha cennete yürüdü. Ailesinin ve okulumun başı sağ olsun. Seni hiç unutmayacağız” sözlerini paylaştı.

 

Küçük kızın cenaze namazı bugün kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.