Hayırsever işadamı Yaşar Eroğlu, Acıgöl'e Aile Sağlığı Merkezi yaptıracak
Hayırsever işadamı Yaşar Eroğlu, Acıgöl'e Aile Sağlığı Merkezi yaptıracak
Hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu tarafından Acıgöl ilçesinde yaptırılacak olan “Acıgöl Merkez Serpil ve Yaşar Eroğlu Aile Sağlığı Merkezi”nin yapım protokolü; Nevşehir Valisi Hüseyin Kök’ün himayelerinde, İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar ile hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu tarafından imzalandı.
Protokol imza törenine Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu ile Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, hayırsever katkılarıyla Acıgöl’e kazandırılacak aile sağlığı merkezinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken yaptığı açıklamada, “Şehrimizin sağlık altyapısına önemli katkı sağlayacak Acıgöl Merkez Serpil ve Yaşar Eroğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım protokolünü imzalamanın memnuniyetini yaşıyoruz. Modern altyapısıyla hizmet verecek merkez, vatandaşlarımızın birinci basamak sağlık hizmetlerine daha etkin ve kaliteli şekilde ulaşmasına katkı sağlayacaktır. Kıymetli hayırseverimiz Yaşar Eroğlu ve ailesine sağlık alanına sundukları değerli katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Hayırseverimizin nezdinde, şehrimizin gelişimine destek veren tüm hayırseverlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ediyor, bu anlamlı yatırımın ilimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

