Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hangi Ak Partili Vekil HDP'li Vekili Yumrukla Yere İndirdi

SİYASET 03.05.2016 - 23:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hangi Ak Partili Vekil HDP'li Vekili Yumrukla Yere İndirdi

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, mecliste görüşülen dokunulmazlık teklifi görüşmesinde çıkan kavgada HDP'li vekili bir yumrukla yere devirdi.
Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, mecliste görüşülen dokunulmazlık teklifi görüşmesinde çıkan kavgada HDP'li vekili bir yumrukla yere devirdi. Kırşehirde Irmağın yiğidi vurunca yere indirir yorumları yapıldı.      Meclis Anayasa Komisyonunda milletvekilliği dokunulmazlığı görüşmelerinde kavga çıktı. HDP'li vekillerin sözlü tacizleri sonrasında kendisini tutamayan Ak Partili vekiller ve Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, " Hem Polisime ve Askerime kurşun sıkan teröriste sahip çıkacaksın hem de gelip burada hak isteyeceksin " diyerek HDP'li Grup Başkan Vekili İdris Baluken'i tek yumrukla yere indirdi.      Milletvekili Çetinkaya'ya bu terör ve terörist sevicilerine, Polis ve Askerimize kurşun sıkanları destekleyenlere karşı  verdiği dersten dolayı Kırşehirliler olarak teşekkür ediyoruz. Kırşehirlilerin yüreği bu yumrukla soğumuş oldu.   
Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, mecliste görüşülen dokunulmazlık teklifi görüşmesinde çıkan kavgada HDP'li vekili bir yumrukla yere devirdi.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, mecliste görüşülen dokunulmazlık teklifi görüşmesinde çıkan kavgada HDP'li vekili bir yumrukla yere devirdi. Kırşehirde Irmağın yiğidi vurunca yere indirir yorumları yapıldı. 

 

 

Meclis Anayasa Komisyonunda milletvekilliği dokunulmazlığı görüşmelerinde kavga çıktı. HDP'li vekillerin sözlü tacizleri sonrasında kendisini tutamayan Ak Partili vekiller ve Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, " Hem Polisime ve Askerime kurşun sıkan teröriste sahip çıkacaksın hem de gelip burada hak isteyeceksin " diyerek HDP'li Grup Başkan Vekili İdris Baluken'i tek yumrukla yere indirdi. 

 

 

Milletvekili Çetinkaya'ya bu terör ve terörist sevicilerine, Polis ve Askerimize kurşun sıkanları destekleyenlere karşı  verdiği dersten dolayı Kırşehirliler olarak teşekkür ediyoruz. Kırşehirlilerin yüreği bu yumrukla soğumuş oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.