MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediyesi hiç kapanmadı

BELEDİYELER 04.05.2021 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir belediyesi hiç kapanmadı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye tam kapanma sürecini fırsata çevirmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye tam kapanma sürecini fırsata çevirmeye devam ediyor.     Tam kapanma sürecinde de ilçedeki hizmet akışını aksatmayan Belediye ekipleri personelleriyle birlikte çalışmalarına hızla devam ediyor.     Zafer Kent Sitesi, Sadabad Parkı, Yeni Kademe Binası ve Park Bahçe ekiplerinin sürdürdüğü düzenleme çalışmalarıyla birlikte tam kapanma sürecinde de ilçe halkına hizmet veren Gülşehir Belediyesi 2 hafta süreyle devam edecek olan tam kapanma sürecini en iyi şekilde değerlendirmek hesabında.     Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin gözetiminde çalışmalarına devam eden belediye ekiplerinin çalışmalarıyla sürecin sona ermesiyle ilçe de belediye birçok işi tamamlayacak.
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye tam kapanma sürecini fırsata çevirmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye tam kapanma sürecini fırsata çevirmeye devam ediyor.  

 

Tam kapanma sürecinde de ilçedeki hizmet akışını aksatmayan Belediye ekipleri personelleriyle birlikte çalışmalarına hızla devam ediyor.  

 

Zafer Kent Sitesi, Sadabad Parkı, Yeni Kademe Binası ve Park Bahçe ekiplerinin sürdürdüğü düzenleme çalışmalarıyla birlikte tam kapanma sürecinde de ilçe halkına hizmet veren Gülşehir Belediyesi 2 hafta süreyle devam edecek olan tam kapanma sürecini en iyi şekilde değerlendirmek hesabında.  

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin gözetiminde çalışmalarına devam eden belediye ekiplerinin çalışmalarıyla sürecin sona ermesiyle ilçe de belediye birçok işi tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.